Vuoden 2020 tapahtumia

24.2.2020 vietettiin porinakerhossa perinnepäivää

Perinnepäivään sisältyi monipuolista tietoa Matin päivän, laskiaisen ja karkauspäivän vietosta ja uskomuksista. Ohjelmassa oli aiheeseen liittyen talvisia lauluja. Laulu- ja soitinryhmä Ukkoset esiintyivät yhdessä "Akkasten" kanssa. Raatikkoon -laulussa Ukkoset "käskivät" viedä vanhat piiat raatikkoon, mutta vanhoiksi piioksi pukeutuneet Akkaset totesivat Härmässä olevan poikia kymmenen ja lähtivät matkoihinsa.
Jänöjussin mäenlasku -laulun aikana esiintyivät pupuksi ja oravaksi pukeutuneet Eeva ja Terttu. Ja nolostihan siinä kävi jänöjussille, kun ei kuunnellut oravan puhetta...
Tilaisuus päättyi yhteislauluun Sininen ja valkoinen ja yleisö poistui hyvillä mielin tuiskuttavaan ulkoilmaan.

 

 

Kevätkauden tapahtumia:

Savarin apteekkari Jukka Syrjälä piti 20.1.2020 mielenkiintoisen luennon, jossa käsiteltiin mm. muistin huoltoa ja muistisairauden hoitoa sekä Kelan uudistuksia koskien lääkekorvauksia ja valtuuksia. Paikalla olleet kahdeksankymmentä porinakerholaista saivat myös tilaisuuden kysyä mieltään askarruttavista lääkeasioista.

Perinteinen keilailun ystävyysottelu KNY (Kempele,Nivala,Ylivieska) pidettiin 7.2.2020 Kempeleessä. Ottelun johtopisteet 5491 otti Kempele, seuraavana Nivalan joukkue 5484 pisteellä ja Yliviskan joukkue sai 5410 pistettä.

Hyvää oloa yhdessä -kerhossa opeteltiin 12.3.2020 Eija-Liisa Pokin ohjauksessa ilmaisemaan mm. eri tunnetiloja sekä performaasia teemalla 'Iloa ilmaisuun'. Osallistujat saivat "heittää aivot narikkaan" ja vapautua iloiseen, luovaan esiintymiseen.