Vuoden 2017 tapahtumia

Syyskauden viimeisessä porinakerhossa 11.12.2017 oltiin joulutunnelmissa. Salin täyteinen yleisö sai nauttia monipuolisesta ohjelmasta, laulu- ja soitinryhmä Ukkoset, runotontut ja senioritanssijat esiintyivät. Seurakunnan tervehdyksen juhlaan toi Niko Salminen, puuropuheen piti Veikko Kariniemi. Laulettiin yhdessä joululauluja sekä tietysti nautittiin maittavasta joulupuurosta ja torttukahveista.

Porinakerhon esiintyjiä syksyllä 2017:

KanteleDuo Riikka Yli-Kotila ja Alpo Suovieri esittivät sekä Alpon säveltämiä että muita "tanssikappaleita" 27.11.2017 porinakerhossa. Välillä yleisökin sai laulaa tuttujen kappaleiden tahdissa.

Kirjaston runoryhmä viihdytti eläkkeensaajia 20.11.2017 koskettavilla ja humoristisilla esityksillään. Jouko S. Niemi juonsi esityksen ja esitti myös omia laulelmiaan.

Ruskamatka tehtiin 22. - 25.9.2017 Kilpisjärvelle. Sieltä käytiin päivän reissu Tromssassa oppaan johdatuksella. Seuraavana päivänä tehtiin laiva- ja patikointimatka kolmen valtakunnan rajalle. Matkalla saatiin nauttia sekä kauniista syyssäästä että upeista maisemista.

 

18.9.2017 vietettiin ulkoilupäivää Puuhkalassa grillauksen ja kahvittelun merkeissä. Kostean ilman vuoksi väki viihtyi enemmän sisätiloissa seurustellen ja korttia pelaten.

7.8.2017 osallistuttiin Oulun piirin kesäjuhlaan Pikku-Syötteen upeissa maisemissa. Ohjelmassa oli perinteiset kenttäpelit tulokahvien jälkeen. Niissä tulikin palkintoja sekä tikanheitosta että "kolopelistä". Pääjuhlan monipuolisesta ohjelmasta vastasivat myös eläkkeensaajamme Mirja Säily ja Marja Nisula hupaisalla runollaan.

Kotiseutuviikon ohjelmaan osallistuttiin torstaina 3.8.2017 lauluyhtye Ukkosten esiintymisellä Myllyaukiolla.

3.7.2017 tehtiin päiväretki Hailuotoon. Ensin pysähdyttiin Hailuodon emutarhalle, sitten jatkettiin kohti Marjaniemeä. Siellä nähtävyytenä mm. vanha majakka sekä luontonäyttely. Paluumatkalla poikettiin Liminganlahden luontokeskukseen, jossa ensin ruokailtiin. Sitten katsottiin video ympäristön upeasta lintukannasta. Vuosittain siellä voi nähdä jopa 200 eri lajia.

Eläkkeensaajat osallistuivat 28.6.2017 Ylivieskan vanhusneuvoston järjestämään iltatoritapahtumaan omalla ohjelmallaan.

Tapani Vierimaa ja Pekka Roiko laulattivat viime kesäiseen tapaan sunnuntai-iltana 11.6. Niemelänkylän kesäteatterilla. Myös Jouko S. Niemi soitteli ja lauloi omin sanoituksin äitinsä kotipaikalla. Hän sai kuulijat kyyneliin omalla laulullaan ”Äitini”, mutta myös nauratti Niemelänkylän kouluun liittyvillä lauluillaan.

"Tuoksuissa tuomien" yleisö viihtyi ja lauloi innolla Pekan ja Tapanin mukana kesäisiä sävelmiä.

Eläkkeensaajamme tekivät kylpylämatkan Jurmalaan 15.5. - 22.5.2017.

Ohessa kuvia kyseiseltä matkalta:

( Kuvat välitti Heljä Kangas ja Terttu Hakalahti )

8.5.2017 vietettiin Sputnikissa kevätjuhlaa monipuolisen ohjelman merkeissä. Laulu- ja soittoryhmä Ukkoset esittivät keväisiä lauluja, senioritanssijat, Mirja ja Marja sekä Anja ja Alpo viihdyttivät yleisöä omilla ohjelmillaan. Mukaan mahtui myös yhteislaulua.

( Kuvaajana toimi Tuomo Vähäkangas )

Kuvakooste tilaisuudesta:

10.4.2017 porinakerhossa oltiin pääsiäistunnelmissa. Runsaslukuista yleisöä kävi viihdyttämässä Huvikummun päiväkodin lapset ohjaajineen. Yleisö sai nauttia heidän hauskoista leikeistään ja virpomisistaan. Pirkon innostamana yleisökin saatiin leikkimielelle. ( Kuvat otti Tuomo Vähäkangas )

Ohessa kuvakooste tapahtumasta:

Kuvia 4.4.2017 pidetystä Kuhmon Eläkkeensaajien 30-vuotisjuhlasta. Yhdistystämme edustivat puheenjohtaja Terttu Hakalahti, Aarne Karjalainen, Kari Löfbacka ja Heljä Kangas. ( Kuvat tilaisuudesta välitti Heljä Kangas )

Porinakerhossa 20.2.2017 leikittiin ja laulettiin Simonpuiston lasten opettamaa leikkiä: