Kuvagalleria

Tälle sivustolle on kerätty yhdistyksen valokuvia eri vuosilta. Klikkaa haluttu sivu vasemman puoleisesta palkista. Kuvat viimeisimmistä tapahtumista näet suoraan tältä sivulta.
 

24.2.2020 vietettiin porinakerhossa perinnepäivää

Perinnepäivään sisältyi monipuolista tietoa Matin päivän, laskiaisen ja karkauspäivän vietosta ja uskomuksista. Ohjelmassa oli aiheeseen liittyen talvisia lauluja. Laulu- ja soitinryhmä Ukkoset esiintyivät yhdessä "Akkasten" kanssa. Raatikkoon -laulussa Ukkoset "käskivät" viedä vanhat piiat raatikkoon, mutta vanhoiksi piioksi pukeutuneet Akkaset totesivat Härmässä olevan poikia kymmenen ja lähtivät matkoihinsa.
Jänöjussin mäenlasku -laulun aikana esiintyivät pupuksi ja oravaksi pukeutuneet Eeva ja Terttu. Ja nolostihan siinä kävi jänöjussille, kun ei kuunnellut oravan puhetta...
Tilaisuus päättyi yhteislauluun Sininen ja valkoinen ja yleisö poistui hyvillä mielin tuiskuttavaan ulkoilmaan.

 

 

16.12.2019 vietettiin perinteistä puurojuhlaa Sputnikissa

Ohjelmalliseen puurojuhlaan sisältyi yhteislauluja, laulu- soitinryhmä Ukkosten ja Runoryhmän esitys 'Joulun tunnelmaa sanoin ja sävelin', senioritanssijoiden esitykset ja yhteisleikkiä. Myös seurakuntamme kirkkoherra Eija Nivala toi joulutervehdyksensä runsaslukuiselle yleisölle. Ennen puuron nauttimista Ahti piti puuropuheen. Ohjelmaa kuului myös "virallinen vallanvaihto", kun nykyinen puheenjohtaja Terttu Hakalahti luovutti juhlallisesti "työasunsa" ja nuijan ohjeistuksen kera uudelle seuraajalleen Hilja Hannulalle. Tilaisuus päättyi yhteislauluun 'Maa on niin kaunis'.

( Kuvat tapahtumasta välittivät Eija Marjakangas ja Heljä Kangas. )

9.12.2019 pidettiin porinassa joulumyyjäiset, esitettiin muotinäytös ja juhlittiin 90-vuotissyntymäpäivää

Joulumyyjäisissä oli tarjolla leivonnaisia, joululaatikoita, käsitöitä sekä himmeleitä. Yllätysohjelmana esitettiin jouluinen muotinäytös. Lopuksi lavalle pyydettiin myös  syntymäpäiväsankari hänen 90-vuotispäivän kunniaksi. Lukuisten onnnittelujen lisäksi hänelle luettiin "oma" syntymäpäiväruno ja ojennettiin villasukat.

( Kuvia tapahtumasta välittivät Marja-Leena Korhonen ja Eija Marjakangas )