Kuvagalleria

Tälle sivustolle on kerätty yhdistyksen valokuvia eri vuosilta. Klikkaa haluttu sivu vasemman puoleisesta palkista. Kuvat viimeisimmistä tapahtumista näet suoraan tältä sivulta.
 

EKL Oulun piirin keilamestaruuskilpailu pidettiin 7.10.2021 Ylivieskan keilahallissa

Kilpailuun osallistui eläkkeensaajia Nivalasta, Raahesta, Kempeleestä, Haukiputaalta, Oulusta  ja Ylivieskasta. Ylivieska oli mukana kolmella joukkueella, 1. joukkueessa keilasivat naisemme Eija Marjakangas, Seija Männikkö ja Raija Helasvuo. Naisten sijoitukset olivat yksilötasolla hyvät: 1. sijalla Seija, 3. sijalla Raija ja 5. sijalla Eija.

Ylivieskan 2. joukkuessa ( miehet A ) pelasivat Kari Löfbacka, Mikko Kopakkala ja Pekka Marjakangas voittaen joukkuekilpailun. Yksilötasolla Kari oli sijalla 1., Pekka sijalla 3. ja Mikko sijalla 4.

Ylivieskan 3. joukkueessa keilasivat Seppo Sorvisto, Keijo Nurmenniemi ja Keijo Somero. Miesten B-sarjassa voiton vei Frans Säily Raahesta, 2. sijalle ylsi Sulevi Laurila Nivalasta ja 3. sijalle Pauli Pitkäkangas Raahesta.

Pelaajien joukossa oli useita tasokkaita heittäjiä, heistä mainittakoon Frans Säily, yli yhdeksänkymppinen keilaaja Raahesta, jolla paras yksittäinen sarja oli huikeat 191 pistettä. Myös Pekka Marjakangas onnistui heitoissaan saaden sarjoissa 232 ja 227 pistettä. Naisista parhaan sarjan heitti Marjatta Kaarlela pistein 188.

Tulokset löytyvät Oulun piirin sivuilta. 

Luontoretki Törmälässä 27.9.2021

Aurinkoisessa ja lämpimässä syyssäässä matkasi Törmälään viitisenkymmentä jäsentämme. Perillä oli tarjolla monenlaista aktiviteettia: tarkkuusheittoa kävyillä ja kivillä, mölkyn pelaamista, frisbeegolfin harjoittelua, taideteoksen rakentamista sekä tietysti makkaran paistoa ja kahvittelua. Amandan opastuksella tehtiin pieni patikointiretki vanhalle myllylle, jossa kuultiin sen historiasta. Metsän rauhassa oli ihana kuunnella virtaavan veden solinaa!
Kotiin palattiin virkistynein ja levollisin mielin taas yhtä kokemusta rikkaampana.

5.8.2021 tehtiin päivämatka Pietarsaareen

Matkaan lähdettiin aamusella Huovarin ohjelmoimaan reissuun reilun neljänkymmenen jäsenen kanssa. Päämääränä oli kaksi upeaa ja mielenkiintoista kohdetta, Nanoqin arktinen museo ja Tyynelän tonttula. Aurinkoisessa kesäsäässä saavuttiin ensin ihmettelemään Nanoqin ainutlaatuista pihapiiriä erikoisine rakennuksineen. Matkalaisia oli vastassa paikan opas Linda, joka kertoi paikan perustajasta Pentti Krongvistista ja paikan synnystä "ihmeellisiä" tarinoita arktisten alueiden kulttuurista ja tavoista. Puukirkossa kuulimme mm. mielenkiintoisen tarinan erikoisesta alttaritaulusta, museossa näimme karhuja, inuiittien asusteita, esineistöä ja paljon muuta mielenkiintoista. Saimme tutustua turvemajoihin ja ihmetellä pihapiirin rakennelmia ja esineistöä. Nähtävää olisi riittänyt vaikka koko päiväksi!

Matka jatkui Pietarsaaren Pavikseen ruokailemaan upeassa merimaisemassa.

Seuraava kohde Tyynelän tonttula hämmästytti jälleen matkalaiset. Viehättävässä pihapiirissä oli useita vanhoja rakennuksia eri teemoilla, päärakennuksen lisäksi pääsee kiertelemään talonpoikaisantiikilla sisustetuissa aitoissa, joissa on erilaisia näyttelyitä: vanhoja leluja, kudonnaisia ja pukuja.
Kahta samanlaista tonttua ei paikasta löydy ja ne ovat kaikki omistajan Eija Porkolan tekemiä ja nimeämiä. Mm. Tarja Halonen on hakenut oman tontun ja taisi meidän joukkoomme tulla ainakin yksi tonttu lisää...

Kotimatkalla pidettiin vielä arpajaiset ja saavuttiin iloisin mielin Ylivieskaan taas monta kokemusta rikkaampana!