Ruskamatka Ivaloon, Lemmenjoelle ja Inariin

Aika: 15.-18.9.2020

Pohjolan Matkojen järjestämä ruskamatka Ivaloon. Lähtö tiistaina 15.9.2020 kello 8:30 linja-autoasemalta, matkalla tarvittavat tauot ja omakustanteinen lounas. Hotelli Ivalossa päivällinen hotellin ravintolassa ja yöpyminen. Saunaosaston käyttö sen aukioloaikoina.

Keskiviikkona aamiaisen jälkeen lähtö Lemmenjoelle, jossa veneretki Euroopan suurimman kansallispuiston maisemiin. Veneretki tehdään kultamiesten käyttämää reittiä, rantautuminen Ravadaskönkäälle, jossa maisemia ihaillen nautitaan nokipannukahvit eväsleipien kera. Paluumatkalla pysähtyminen Karhunpesäkivellä, joka on yksi erikoisemmista luonnonnähtävyyksistä. Käynti matkamuistomyymälässä. Illalla Ivalon hotellissa päivällinen ja saunaosaston käyttö aukioloaikoina.

Torstaina aamiaisen jälkeen retki Inariin, Saamenmaan sydämeen. Opastettu tutustuminen Sajokseen, saamelaisten parlamenttitaloon joka toimii myös kulttuuri-, koulutus- ja osaamiskeskittymänä. Myöhemmin myös mahdollisuus patikointiin eri reiteillä. Retkieväät päivän aikana ja päivällinen illalla hotellin ravintolassa.

Perjantaina aamiaisen jälkeen lähdetään paluumatkalle, mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen. Käynti Napapiirillä tai Norvajärven hautausmaalla ryhmän toiveiden mukaan.

Matkan hinta 399€/osallistuja. Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedot matkanjohtaja Terpalle 28.8.2020 mennessä, puh. 040 0386894